Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
Aga,ja tez mam bardzo maly brzuch-nawet na wizycie teraz u poloznej mam zaznaczone na tej skali troszeczke pod ta czerwona kreska.Znajomi sie ze mnie smieja ze powinnismy z mezem miec wiecej dzieci bo bardzo dobrze mi z ta ciaza-z synkiem mialam tak samo zreszta.narazie zadnych rozstepow nie mam-dzieki bogu bo strasznie sie tego balam.naprawde czuje sie dobrze w ciazy-oprocz normalnych zalamek ktore kazda z nas ma.Tak mi sie wydaje ze oliwka chyba tez sie na moment przekrecila glowka do gory bo juz teraz az tak na dole nie czuje tych ruchow.A z ta prawa strona to ja mam tak samo-mi polozna powiedziala ze mala ma tam stopki i dlatego bardzo intensywnie czuje jej ruchy w tym miejscu.A ile przytylas?ja przed ciaza wazylam przy 168cm wzrostu 55kg-a teraz waze 68-ale nie widze tego po sobie,oprocz brzucha oczywiscie hehei wydaje mi sie ze tylek mi przytyl ale maz mowi ze glupoty gadam,wiec nie wiem.ok-lece uspac kubusia bo dzis normalnie ma dzien dziecka z godzina pojscia spac.A jeszcze co do ruchow-ja tez bardzo szybko poczulam ruchy malej-na przelomie 16-17 tyg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,pocieszylas mnie troszke. Bo ja juz myslalam,ze ze mna cos jest nie tak. W sumie to kupilam jedne spodnie ciazowe na poczatku i caly czas sa na mnie dobre. No i nosze dalej spodnie z przed ciazy. Tylko boki rozcielam . Przytylam naprawde niewiele. Jakies 9 kilo. Tez mi troche w tylek weszlo Moj maz mowi,ze super wygladam ale ja mu i tak nie wierze Rozstepow tez nie mam wcale. Na razie W sumie to tez sie dobrze czuje. Tylko te skurcze cholerne czasami dokuczaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Marta ja mam termin na 10 listopada a ty?? no ja też nic praktycznie nie czuje i mnie to martwi bardzo
ciekawe czy mnie sprawdza ale lepiej mieć bo nigdy nie wiadomo;/
ooo Kasiu to dużo jeździsz do polski fajnie cia ja niestety tylko lipiec sierpień a potem nie wiadomo kiedyfajnie też bym poszła na takie spotkanko
Zuzia jest prześlicznabuziale dla niej:*:*
ja zamiast przytyć to schudłam a teraz nie wiem bo mam brak wagi heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss ja również termin mam na 10 listopada. Z USG ciąża jest o 2 dni młodsza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Moj maz studiuje wiec jest latwiej jezdzic, a jak urodzisz to polozna pewnie tez zaproponuje Ci takie spotkania

Ja mialam termin na 21.06 a Zuzia ur. sie 22.06
Co do wagi to mi zaczelo przybywac od 16 tyg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kasiar12 Twoja Zuzia to chyba ma więcej niż 5dni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
co do ubran to ja jednak kupic cos musialam-chodze w jednych spodniach ktore mialam sprzed ciazy,ale kupilam sobie jeszcze rybaczki i spodnice jeansowa na ciaze bo te moje byly za obcisle pod brzuchem.A tak poza tym to zadnych bluzek dodatkowych nie kupywalam-wszystko co mialam sprzed ciazy jakos dalo sie rozciagnac na brzuchu hehe.Ja mysle ze jak teraz rozstepow nie dostalysmy to juz nie dostaniemy-ja w PL kupilam sobie krem na piersi i drugi krem na brzuch ale powiem ci szczerze ze chyba tylko kilka razy go uzylam-caly czas po kapieli smaruje sie dokladnie taka oliwka w zelu z jonson&jonson-dla mnie jest rewelacyjna.Mysle tez ze jednak duze znaczenie maja geny-moja mama urodzila 3 dzieci i nie ma rozstepow wiec mam nadzieje ze ja tez ich juz nie dostane.
A co do samopoczucia w ciazy to nie wiem czemu-moze moja podswiadomosc fiksuje hehe,ale czesto ostatnio snia mi sie jakies glupoty,koszmary-ze mala sie szybciej urodzila,albo ze chora jest.dzis mi sie snilo ze reke w brzuchu miala zlamana!paranoja jakas hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A tak tak pomylilam sie mialo byc 22.05
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
kasiar a dlaczego nie wybierasz sie na wakacje do pl????????// jesli mozna wiedziec bo studenci tez przerwe majaja jade za pare tygodni i juz doczekac sie nie moge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marta a to mi porobi pare zdjec usg i na kazdym mi wyszlo inaczej heh nie wiem od czego to zalezy
no to musze sprawdzic czy cos przybralam ale napewn
heh ja to tylko w leginsach chodze nic inengo nie kupuje a bluzki jakos sie da nosic stare przynajmiej jak na razie
co do rozstepow to roznie bywa ale wlasnie slyszalam ze dobrze oliwa smarowac piersi i brzuch ale nie wiem czy to pomaga
tysia ja tez mam czasem dziwne sny heh
Martynka ja za niecaly miesiac tez jade do polski i odliczam juz dni heh
milej niedzielki dla was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok